Blokhutboot

Blokhutboot is geschikt voor jong en oud en mag door iedereen vanaf 18 jaar bestuurd worden! Je hebt geen vaarbewijs of andere papieren nodig om een blokhutboot te mogen huren en besturen. De boot biedt plaats aan 4 tot 5 personen. Er is onder meer een tweepersoonsbed, en een dubbele bank die je kunt om bouwen tot 2 slaapplaatsen. De 5de gast kan makkelijk slapen op een eigen gebracht luchtbedje.

Met je blokhutboot kun je je uiteraard heerlijk vermaken op het enorme gebied van De Gouden Ham. Hier vanuit kun je prima een stukje de Maas opvaren en een bezoek brengen aan een van de nabij gelegen plaatsen. Bijvoorbeeld het vestingstadje Megen. Ook is een bezoek aan Ravenstein of Batenburg de moeite waard. Je kunt wellicht een nachtje overnachten daar in een van de kleine haventjes. In het vaargebied vind je ook diverse jachthavens met alle benodigde faciliteiten waar je als passant kunt aanmeren en overnachten. De dienstdoende havenmeester zal je dan een plaats voor de nacht aanwijzen. Naast het overnachten bij jachthavens is het natuurlijk ook mogelijk om dit gewoon vrij in de natuur te doen. Je kunt met de blokhutboot in alle zandgaten en langs de strandjes aan de dode Maasarmen aanmeren en overnachten. Voor anker gaan mag niet in de doorgaande Maas.

En natuurlijk kunnen er dan ook aanvullende activiteiten worden ondernomen. Zo kun je bijvoorbeeld een Boogschietclinic doen, of een ludieke step huren een een stukje voor de prachtige natuur gaan steppen. Liever een fiets? Dat kan natuurlijk ook. Of, nog leuker, huur een tandem en breng een bezoek aan de Tuinen van Appeltern, het grootste tuininspiratiepark van Nederland.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden?

Vul hieronder je gegevens in dan nemen wij contact met je op!

    Menu

    Kom deze Pasen genieten bij Riverside!

    Klik hier voor alle informatie over onze ludieke Paas picknick