Beleef de mooie Maaslanden eens op het water

Genieten van de vakantie?
Daar hoort een extra dimensie bij!

Gek op varen, zeilen of peddelen? Ga dan eens een dagje op pad met een van onze kano’s, motorbootjes of elektrosloepen. Wil je wind in de zeilen dan kun je met een van onze zeilboten recreatiegebied De Gouden Ham ontdekken. Mét of zonder instructeur.

Onze boten liggen in het water tot eind oktober, hierna gaan ze naar de winterstalling voor onderhoud. Vanaf medio Maart liggen de boten dan weer spik en span aan onze steiger voor jullie klaar!

Liever vaste grond onder je voeten? Dan is een prachtige dijkentocht op de fiets, kick bike, tandem of mountainbike wat voor jou. Wil je eens wat anders, ga dan op pad met een van onze elektrische tuktuks.

Natuurlijk begrijpen we dat activiteiten op het water nogal weer-afhankelijk zijn. Daarom mag u bij slecht weer altijd kosteloos verplaatsen, dit kan tot 9.00 uur dezelfde dag.  Uw reservering zetten we dan om in een tegoedbon, die gedurende het gehele seizoen geldig blijft.

Ons verhuur aanbod

Gedurende de Corona periode gelden speciale regels voor de verhuur:

Met meerdere gezinnen dient u rekening te houden met de anderhalve meter maatregel. U kunt dan beter een iets grotere boot kiezen dan gebruikelijk. 

Wij adviseren u een eigen kleedje of handdoek mee te nemen om op te zitten.

In deze tijd ontvangen wij u voor de boothuur graag buiten op ons terras. Pinnen is niet altijd mogelijk. 

Menu

We zijn vanaf vrijdag 23 juli weer geopend!