Een low-rope
of Bungy run?
Wij regelen het!
Kies een originele manier van recreeren

Genieten van de vakantie?
Daar hoort een extra dimensie bij!

Aan de Gouden Ham ligt de unieke locatie van RIVERSIDE waar u prima terecht kunt voor allerlei arrangementen. Ben je met vrienden, familie, collega’s, kinderen of zakenpartners, iedereen is van harte welkom. Kleine groepen van 10 personen, maar ook grote groepen tot een paar honderd personen zijn bij ons van harte welkom.

Combineer je activiteiten met een gezellige lunch of BBQ in ons Strandpaviljoen en je dag is helemaal compleet.

ONZE Arrangementen

Alle

Kinderfeestjes

Outdoor

TukTuk Arrangement

Expeditie Robinson

Een echt Robinson avontuur op en rondom het water. Nadat de teams zijn bepaald starten we met een kano oversteek. We meren aan op een eilandje midden in het recreatiegebied, hier start de uitdaging met diverse Robinson Tasks.

Prijs: vanaf € 24,50 p.p.

Tijdsduur: 3 uur

vanaf 10 personen

Levend Tafelvoetbal

Een super leuk spel om met een groep te spelen. Zes personen van ieder team nemen het tegen elkaar op. Als spelers zit je vast met je polsen aan een ijzeren buis, net zoals de poppetjes bij het traditionele tafelvoetbal. Je kan je dus alleen van links naar rechts verplaatsen. Leuk om te spelen met je familie, vriendengroep of sportclub. Je kan deze activiteit ook leuk combineren met bijvoorbeeld Boerengolf, Beachvolleyballen of sloep varen. Maar een andere combinatie met een van onze activiteiten is uiteraard ook mogelijk.  

Prijs: vanaf € 7,50 p.p.

Vlotbouwen en varen

Een leuke teambuildingsactiviteit maar ook hilarisch voor een familiedag. Vlotbouwen staat altijd garant voor een hoop (water-)pret. Je krijgt van onze instructeur palen, tonnen en touwen en dan is na een korte uitleg de rest aan jullie. Uiteraard blijft onze instructeur wel in de buurt om af en toe wat tips in te fluisteren. Zijn jullie in staat om met het vlot de overkant te halen? Of wordt het een waar waterballet?

Prijs: vanaf € 15,00 p.p.

Tijdsduur: ongeveer 3 uur

vanaf 10 tot 40 personen (grotere groepen in overleg)

Escape Island

Krijg jij het voor elkaar om binnen één uur te ontsnappen van het Escape Island?  

Prijs: vanaf € 21,50 p.p.

Tijdsduur: 2 uur

vanaf 8 tot 20 personen

Outdoor Arrangement

Een gezellig outdoor arrangement voor jong en oud.

Prijs: vanaf € 22,50 p.p.

Tijdsduur: 2,5 uur

vanaf 8 personen

Schietclinic

Schietclinic. Handboog, kruisboog en blaaspijp schieten. Spannen, schieten en loslaten...

Prijs: vanaf € 15,00 p.p.

Tijdsduur: 1,5 uur

vanaf 10 personen

Sloependiner, Running dinner aan het water!

Het Sloependiner is een unieke combinatie van varen met een comfortabele elektrische sloep van bootverhuur Riverside en genieten van de heerlijke culinaire hoogstandjes die de restaurants aan De Gouden Ham te bieden hebben. Het arrangement start bij Riverside hierna vaar je van het ene naar het andere restaurant. In verband met de vroege zonsondergang is dit arrangement te boeken in de maanden mei tot medio september. Op dinsdagen kan het arrangement niet geboekt worden. Het arrangement start in overleg rond 17.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Eventueel kunt u dit arrangement tegen een meerprijs uitbreiden met een boothuur in de middag. Informeer naar de mogelijkheden

Prijs: vanaf € 48,50 p.p.

Tijdsduur: 4 uur

vanaf 4 tot 20 personen (grotere groepen in overleg)

Oerhollands Boerengolf aan de Maas

In de mooie natuur van de Uiterwaarden aan de Maas, tussen de grazende brandrode runderen, hebben we een boerengolf uitgezet. Het traject is ongeveer 2 km. lang waarbij de loopt op het schiereiland tussen Appeltern en Maasbommel. Na ontvangst en een korte uitleg in Beachclub Riverside ga je op pad. Na afloop, bij het inleveren van de spullen krijg je nog een leuke attentie.

Prijs: vanaf € 5,00 p.p.

Tijdsduur: ongeveer 1,5 uur

vanaf 2 tot 30 personen (grotere groepen in overleg)

Shoot Out

Shoot out is een combinatie van boogschieten, paintball, en trefbal. Dit is een nieuwe spannende spelvorm waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen met handbogen en larp-pijlen, dit is de nieuwe rage in Nederland gebaseerd op de “Hunger games”.

Prijs: vanaf € 16,50 p.p.

Tijdsduur: 1,5 uur

vanaf 8 personen

Tuk & Dress

Tuk & Dress, dames dit is jullie uitje!

Prijs: vanaf € 39,95 p.p.

Tijdsduur: 5 uur

vanaf 6 - 28 personen

Tuktuk Dijkentocht        

Een unieke ervaring! Maak een tocht in onze elektrisch aangedreven limo tuktuk. Geschikt voor 7 personen. Na een korte uitleg start uw tocht over de mooie dijken van het Gelderse Rivierenland. U krijgt een route kaartje mee met verschillende tips voor leuke stops voor onderweg.

Prijs: vanaf € 175,00 p.p.

Tijdsduur: Dagdeel

vanaf 2 tot 28 personen (grotere groepen in overleg)

Tuk & Boot

Ontvangst bij onze bootsteiger aan waterrecreatiegebied De Gouden Ham. Hier ligt een elektrische ‘stille sloep’ voor u klaar. Heerlijk vanaf het water de omgeving verkennen, zonder motorgeluid vindt u uw weg over het water. Uw boottocht start in overleg tussen 09.30 en 10.30 uur. Na 2 uurtjes verwachten we u weer terug. Bij de steiger staat de limo Tuk al op u te wachten. Na een korte uitleg kunt een leuke tocht maken over de dijkjes van het Rivierenland. U krijgt een route van ongeveer 2,5 uur mee met diverse tips voor onderweg.

Prijs: vanaf € 42,50 p.p.

Tijdsduur: hele dag

vanaf 6 personen

Highland games

Gezelligheid troef met deze typisch schotse spelen. Denk aan paalwerpen, katapult schieten, kogelstoten.

Prijs: vanaf € 22,50 p.p.

Tijdsduur: 2,5 uur

vanaf 10 personen

Kano safari

Heerlijk onthaasten en genieten van het mooie watersportgebied in een Canadese kano.

Prijs: vanaf € 9,50 p.p.

Tijdsduur: halve dag

vanaf 2 personen

Step je gek!

Met een sportieve kickbike ga je op pad voor een rondje om Recreatiegebied De Gouden Ham. Onderweg is er een oversteek met een idyllisch fietspontje.

Prijs: vanaf € 9,50 p.p.

Tijdsduur: halve dag

vanaf 2 personen

Tandemtocht

Tandemfietsen is toch net weer even iets anders dan op de gewone fiets. Een leuke manier om de mooie omgeving van Maas en Waal te verkennen.

Prijs: vanaf € 12,50 p.p.

Tijdsduur: halve dag

vanaf 2 personen

Tuk & entree Tuinen

Ontvangst met een kopje koffie of thee en uitleg over het rijden van de Tuktuk. Na een rit van ongeveer 1,5 uur arriveert u bij de bekende Tuinen van Appeltern, hèt tuinideeënpark van Nederland.  U kunt heerlijk rondstruinen door het park en u eindeloos laten inspireren.

Prijs: vanaf € 37,50 p.p.

Tijdsduur: 5 uur

Minimaal 6

Tuk Expeditie

Ontvangst met een kopje koffie of thee. Uitleg over het rijden met de tuktuk. Start van een leuke route door het Land van Maas en Waal. Halverwege is op een aangegeven locatie een pauze met 2 leuke outdoor activiteiten. Bijvoorbeeld bamboepiramide bouwen, zeskampspelen. U krijgt hier ook wat drinken met een lekkernij. Daarna vervolgt u uw route terug naar het beginpunt.

Prijs: vanaf € 45 p.p.

Tijdsduur: 4 uur

Minimaal 10

Tuk & Tea

Een leuke en vooral smakelijke combinatie is Tuk & Tea. U maakt onderweg een stop bij Theetuin Appeltern waar een heerlijke,  uitgebreide, high tea klaarstaat.  Na ontvangst met een kopje koffie of thee, krijgt u uitleg over het rijden van de 7 persoons elektrische limo Tuktuk en kan het genieten beginnen. U krijgt een route mee die u de leukste plekjes van Maas en Waal laat zien.

Prijs: vanaf € 47,50 p.p.

Tijdsduur: 5 uur

Minimaal 6

Tuk Culinair

Ontvangst rond 14.30 uur bij Restaurant De Korenmolen met een kopje koffie of thee en appelgebak. Uitleg over het rijden van de tuktuk. Start van een leuke route door het Land van Maas en Waal van ongeveer 3 uur. U krijgt een route kaartje mee met diverse tips voor leuke stops voor onderweg. Bij terugkomst wordt u verwend met  een heerlijk, exclusief 5-gangen menu. Met eventuele dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden. Na afloop kunt u nog even heerlijk na-borrelen.. Dit arrangement staat garant voor een complete middag en avond genieten!

Prijs: vanaf € 74 p.p.

Tijdsduur: 6 uur

Tuk & Highwine

Een leuke middag uit voor iedereen, ontdek Maas en Waal in een TukTuk, na deze bijzondere ontdekkingstocht geniet u van een highwine bij Moeke Mooren. Ontvangst rond 13.00 uur met koffie, thee en petit four. Na een korte uitlegstart tocht over de dijken van het mooie Gelderse Rivierenland. Rond 16.30 uur wordt u terug verwacht bij Moeke Mooren. Hier kunt u vervolgens heerlijk genieten van een ‘Highwine’, diverse lekkere warme en culinaire koude hapjes, inclusief 4 glaasjes wijn of speciaal bier. Eventueel is dit arrangement nog uit te breiden met een diner. Informeer naar de mogelijkheden.

Prijs: vanaf € 74,50 p.p.

Tijdsduur: 5 uur

Minimaal 6

Kids, Robinson

Voor de wat grotere kinderen vanaf 11 jaar hebben we het stoere, actieve kinderfeestje helemaal in stijl van Expeditie Robinson. Glas ranja met wat lekkers en de gelegenheid om kadootjes uit te pakken. Daarna kan het avontuur beginnen, we vertrekken per kano en peddelen in ruim 20 minuten naar een echt eilandje dat gelegen is in recreatieplas De Gouden Ham. Hier leggen we aan en gaan we op een open stukje veld de echte Expeditie Robinson opdrachten uitvoeren. Denk aan; Bungy Run, Balans spel, vuur maken, katapult schieten etc.

Prijs: vanaf € 15 p.p.

Tijdsduur: 2,5 uur

Minimaal 10 personen

Kids, Adventure

Klimmen en low rope touwparcours, Boogschieten, diverse Teamspelen zoals vliegend tapijt, banden race, touwkar race, de tunnel. We beginnen met een glas ranja met wat lekkers en de gelegenheid om kadootjes uit te pakken. Daarna gaan we met de activiteiten van start.

Prijs: vanaf € 10,50 p.p.

Tijdsduur: 2,5 uur

Minimaal 10 personen

Kids, Zoek de schat

Voor de echte waterratten… Ontvangst aan het water op onze locatie Strand Maaslanden. Hier gaat het feestje meteen van start. Allereerst krijgen jullie natuurlijk een uitleg, een schatkaart en een rugzakje met proviand. Met 2 of 3 kinderen per kano vertrekken jullie op zoek naar de schat.

Prijs: vanaf € 8,50 p.p.

Tijdsduur: 3 uur

Minimaal 6 personen

MEER TE WETEN KOMEN OVER ONZE VERHUURMOGELIJKHEDEN?