Safaritenten

We rekenen natuurlijk op een prachtige zomer , maar mocht het weer even iets minder zijn dan heb je altijd ruimte genoeg om even te verblijven. De luxe tent is uitgerust met een volledig luxe badkamer en een keuken met vaste spoelbak. Daarnaast zijn er twee grote slaapcabines, waarvan één met een comfortabel tweepersoons bed.  De tweede slaapcabine is voorzien van twee stapelbedden, met uiteraard een ruime en comfortabel matras. De totale binnenruimte is maar liefst 35 m2, en daarnaast heb je een veranda van 16 m2.

Kom ook genieten van het heerlijke zwemstrand met speel-boot. De airtrampoline en diverse klim en klautertoestellen maken het gebied ook zeker voor kinderen tot een ware belevenis. Uiteraard kun je ook genieten van alle faciliteiten die Riverside te bieden heeft.

Huur een van onze electrosloepen om verlengd te relaxen, op het water. Ga je liever iets actiever te werk?  Kies dan bijvoorbeeld een Boogschietclinic, of huur een ludieke step en ga een stukje voor de prachtige natuur gaan steppen. Liever een fiets? Dat kan natuurlijk ook.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden?

Vul hieronder je gegevens in dan nemen wij contact met je op!

    Menu

    Oogsdagen!

    Dit weekend, 12 en 13 augustus