Bijzonder overnachten bij Riverside

Ben je op zoek naar een bijzonder locatie voor je vakantie of weekendje weg? Dan hebben we iets leuks voor je. Riverside biedt je een toplocatie, gelegen op de kop van het schiereiland van waterrecreatiegebied De Gouden Ham. Het glooiende terrein is omringd door water en geeft veel privacy om gezellig en sportief een dag met elkaar door te brengen. Onze locatie is sowieso prachtig, maar helemaal als de zon opkomt of ondergaat.

Reden genoeg dus voor een bijzondere overnachting!

Safaritent

In één van onze luxe ingerichte safaritenten vind je alles wat je nodig hebt voor een vakantie in eigen land.  De royale tent van maar liefst 35 m2, is voorzien van alle comfort. Met daarbij nog een overdekte veranda van 16m2, heb je altijd plaats genoeg.  Kom genieten van de omgeving en alle faciliteiten die we bieden.

Blokhutboot

Wil je een keertje op het water slapen?  Dat kan ook, want Riverside is een officiële opstaplocatie voor de BLOKHUTBOOT! Een blokhutboot is uniek in Nederland en zijn zo ingericht dat je met 4 tot 5 personen comfortabel aan boord kunt gaan. Er is een complete keuken en een aparte toiletruimte. Helemaal compleet voor een avontuurlijke vakantie op het water.

Camperplaatsen

Uitzicht op het water in de heerlijke vrije natuur, een toplocatie om te overnachten!

Menu

(her)opening Nieuwbouw vanaf 21 april!

Wij gaan weer open!

feest

Wij gaan bijna open!!!!!!

nog even en we kunnen de champagne ontkurken.

Vanaf vrijdag 21 april is iedereen weer welkom om te komen genieten.

Op reservering is in overleg eerder mogelijk, bel voor de mogelijkheden.

(Zondag 23 april zijn we na 15.00 u gesloten vanwege besloten partij)

Graag tot ziens!

Team Riverside