Beleef de mooie
Maaslanden eens
op het water
Met Riverside, beleef je méér!

Verhuur sloepen

Verhuur van elektrische sloepen bij Riverside. Met onze fluisterbootjes vaart u heerlijk rustig en comfortabel over het 400ha. grootte waterrecreatiegebied van De Gouden Ham bij Appeltern.

Dit gebied is gelegen langs de Maas op de grens van Gelderland met Noord-Brabant. De sloepen zijn te huren voor een hele of halve dag en geschikt voor maximaal 7 of 11 personen. Voor het varen is geen vaarbewijs nodig.

ONZE BOTEN

Sloep 11 pers.

Een dagje heerlijk varen met een ruime sloep geschikt voor 11 personen

Prijs: vanaf € 120,00

Tijdsduur: 4 uur

voor maximaal 11 personen

Kano

Lekker ontspannen peddelen op het water. Ga je met zijn tweeën of liever alleen in de kano? We laten jou de keus. Een Canadese kano biedt plaats aan 2 volwassenen en eventueel 1 kindje. Maar daarnaast hebben we ook 15 kajaks geschikt voor 1 persoon. Je krijgt een waterkaartje mee en kan op eigen gelegenheid en tempo het gebied verkennen.

Prijs: vanaf € 17,50

Motorboot

We hebben een 4-tal motorbootjes, ook wel Giethoornse Picknickpunter genaamd. Deze bootjes zijn geschikt voor maximaal 4 volwassenen en 4 kinderen. Het motorbootje is eenvoudig te bedienen en staat garant voor een gezellig dagje op het water. In het gebied zijn veel passanten steigers waar je even lekker van boord kunt gaan om te picknicken, zwemmen of een terrasje te pakken.

Prijs: vanaf € 55,00

Sloep 7 pers.

Verken het mooie waterrecreatiegebied van De Gouden Ham met een van onze elektrische sloepen. We hebben een 5-tal sloepen voor 7 personen en 1 voor 11 personen.

Prijs: vanaf € 90

Tijdsduur: 4 uur

maximaal 7 personen

Zeilboot

Wij beschikken over een 6-tal polyvalk Zeilboten voor de verhuur op het recreatiegebied De Gouden Ham. Wind in de zeilen en het 400 ha. grote gebied verkennen. Ervaren zeilers varen gewoon ook nog een lekker stukje De Maas op.

Prijs: vanaf € 60