Onze locatie

Ontdek Riverside, Strand Maaslanden – dé perfecte locatie op het schiereiland van waterrecreatiegebied De Gouden Ham. Geniet van een idyllisch landschap omringd door water, waar privacy en gezelligheid samenkomen voor een onvergetelijke dag vol plezier en sportieve activiteiten.

Op ons glooiende terrein vind je het sfeervolle ‘Strandpaviljoen Riverside’, het kloppende hart van onze locatie. Met een capaciteit van ongeveer 150 gasten binnen en nog veel meer op ons ruime terras, biedt ons gezellige paviljoen de ideale setting voor diverse evenementen. De binnenruimte kan zelfs worden uitgebreid met tenten, waardoor er nog meer mogelijkheden ontstaan.

Wat maakt ons uniek?

Strandpaviljoen Riverside is niet alleen de perfecte plek voor informele bijeenkomsten, maar ook ideaal voor zakelijke doeleinden. Denk hierbij aan vergaderarrangementen en bedrijfsuitjes in een inspirerende omgeving.

Met zijn unieke ligging is Riverside dé favoriete locatie in het waterrecreatiegebied voor bruiloften, feesten en partijen. Laat ons je verwelkomen in een atmosfeer van warmte en gastvrijheid, waar elk moment speciaal wordt gemaakt.

Ontdek de charme van Riverside, Strand Maaslanden op de goudenham – jouw ideale bestemming voor bijzondere gelegenheden aan het water.

Wij heten je van harte welkom!

Wel je meer informatie over onze mogelijkheden?

Vul hieronder je gegevens in dan nemen wij contact met je op!

Naam(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ

Oogsdagen!

Dit weekend, 12 en 13 augustus