Schoolkampen bij Riverside

Een schoolkamp organiseren? Kom dan rechtstreeks in contact met ons en ontdek de uniek gelegen locatie van Riverside, Strand Maaslanden.

Het glooiende terrein omringd door strand en water biedt veel privacy. Het schiereiland biedt vele mogelijkheden voor leuke, sportieve en uitdagende activiteiten. Het tentenkamp is ruim van opzet en voorzien van een apart gedeelte voor docenten. Uiteraard is er een grote, gezellige groepstent om in te eten of in de avond nog een spelletje te doen. Kortom alle ingrediënten voor het organiseren van een geslaagd schoolkamp zijn ruim voldoende aanwezig!

De activiteiten worden begeleid door de enthousiaste instructeurs van Riverside.

Het terrein

Het terrein is onderdeel van watersportrecreatiegebied De Gouden Ham bij de plaatsen Appeltern en Maasbommel. Gelegen in de driehoek Nijmegen, Tiel, Den Bosch is deze locatie goed bereikbaar. De Gouden Ham beschikt over een mooi stukje natuur met struinwandelpaden, 400 ha. grote waterplas, diverse eilandjes en zandstranden.

Accommodatie

Het verblijf is op basis van overnachtingen in tenten die geschikt zijn voor 4-5 personen.  Voor docenten zijn er ruime 2-persoons tenten met stroom, licht en bedden met matras.

Faciliteiten

Op locatie is er voldoende douche en toiletgelegenheid die onlangs nog compleet gerenoveerd is. Er is een groepstent aanwezig waar de gehele dag door gebruik van kan worden gemaakt. Ook is er (op ca. 400 mtr. afstand) een strandpaviljoen aanwezig met horecafaciliteiten. Voor de mooie zomerdagen is er een uitgestrekt zwemstrand. In de avonden is er een mogelijkheid tot het maken van een gezellig kampvuur.

Verzorging

Het verblijf op strand Maaslanden is inclusief ontbijt, lunch en avondmaaltijd. De heerlijke, gevarieerde maaltijden worden geserveerd in buffetvorm. Uiteraard zit er altijd een gezellige BBQ avond bij inbegrepen!

Busvervoer

Wij werken samen met een lokaal busbedrijf met moderne bussen en vaste chauffeurs. Comfort, veiligheid en het nakomen van afspraken staan bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Wel je meer informatie over onze mogelijkheden?

Vul hieronder je gegevens in dan nemen wij contact met je op!

Naam(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ

Oogsdagen!

Dit weekend, 12 en 13 augustus