Beleef de mooie
Maaslanden eens
op het water
Kies een originele manier van recreeren

Genieten van de vakantie?
Daar hoort een extra dimensie bij!

Gek op varen, zeilen of peddelen? Ga dan eens een dagje op pad met een van onze kano’s, motorbootjes of elektrosloepen. Wil je wind in de zeilen dan kun je met een van onze zeilboten recreatiegebied De Gouden Ham ontdekken. Mét of zonder instructeur.

Onze boten liggen in het water tot eind oktober, hierna gaan ze naar de winterstalling voor onderhoud. Vanaf medio Maart liggen de boten dan weer spik en span aan onze steiger voor jullie klaar!

Liever vaste grond onder je voeten? Dan is een prachtige dijkentocht op de fiets, kick bike, tandem of mountainbike wat voor jou. Wil je eens wat anders, ga dan op pad met een van onze elektrische tuktuks.

ONZE VERHUURMOGELIJKHEDEN

Alle

Boot

Fiets en step

TukTuk Verhuur

E Bike, huur een ebike en ontdek het mooie Land van Maas & Waal!

Met een Ebike van Riverside ontdek je Maas en Waal op een ontspannen, sportieve manier. Maak een mooie tocht over de dijken en boeren landweggetjes.

Prijs: vanaf € 21,50

Fietsen

Heerlijk fietsen over de dijken van het mooie Land van Maas en Waal.

Prijs: vanaf € 9,50

Mountainbike

Voor de sportieve fietser die liever zand ziet dan asfalt hebben we onze mountainbikes. Eventuele route door de bossen van Bergharen beschikbaar.

Prijs: vanaf € 13,50

Sloep 11 pers.

Een dagje heerlijk varen met een ruime sloep geschikt voor 11 personen

Prijs: vanaf € 120,00

Tijdsduur: 4 uur

voor maximaal 11 personen

Steppen

Ben je lekker sportief en zoek je een leuk uitje dan is steppen echt iets voor jou. We hebben een leuke route met mogelijkheden voor een stop onderweg om even uit te rusten.

Prijs: vanaf € 7,50

Tandem

Super leuk, fietsen maar dan toch net ff anders.

Prijs: vanaf € 17,50

Kano

Lekker ontspannen peddelen op het water. Ga je met zijn tweeën of liever alleen in de kano? We laten jou de keus. Een Canadese kano biedt plaats aan 2 volwassenen en eventueel 1 kindje. Maar daarnaast hebben we ook 15 kajaks geschikt voor 1 persoon. Je krijgt een waterkaartje mee en kan op eigen gelegenheid en tempo het gebied verkennen.

Prijs: vanaf € 17,50

Motorboot

We hebben een 4-tal motorbootjes, ook wel Giethoornse Picknickpunter genaamd. Deze bootjes zijn geschikt voor maximaal 4 volwassenen en 4 kinderen. Het motorbootje is eenvoudig te bedienen en staat garant voor een gezellig dagje op het water. In het gebied zijn veel passanten steigers waar je even lekker van boord kunt gaan om te picknicken, zwemmen of een terrasje te pakken.

Prijs: vanaf € 55,00

Sloep 7 pers.

Verken het mooie waterrecreatiegebied van De Gouden Ham met een van onze elektrische sloepen. We hebben een 5-tal sloepen voor 7 personen en 1 voor 11 personen.

Prijs: vanaf € 90

Tijdsduur: 4 uur

maximaal 7 personen

TukTuk

Uniek, gezellig en een echte belevenis, ga eens op pad met een tuktuk. De tuktuk is elektrisch aangedreven en biedt plaats aan 7 personen. We starten de tocht met een heldere uitleg aan de chauffeur, die overigens wel in het bezit moet zijn van een Rijbewijs B!

Prijs: vanaf € 175,00

Zeilboot

Wij beschikken over een 6-tal polyvalk Zeilboten voor de verhuur op het recreatiegebied De Gouden Ham. Wind in de zeilen en het 400 ha. grote gebied verkennen. Ervaren zeilers varen gewoon ook nog een lekker stukje De Maas op.

Prijs: vanaf € 60

Een low-rope of Bungy run? Wij regelen het!