AANKOMENDE EVENTS EN NIEUWS

Apres ski

Sloependiner

Combinatie van varen met een comfortabele elektrische sloep van bootverhuur Riverside en genieten van de heerlijke culinaire hoogstandjes die de restaurants aan De Gouden Ham te bieden hebben

Bootverhuur op volle toeren

Wat is het een mooi weer, iedereen zoekt verkoeling op het water. De bootverhuur van Riverside draait dan ook op volle toeren. Wist je dat je via deze website heel makkelijk een bootje online kunt reserveren? Wel zo makkelijk en het bootje ligt dan meteen vast voor je. Wel op tijd zijn want vol = vol.

Escape Island

Een escape room maar dan net ff anders. Lekker in de buitenlucht ligt ons Escape Island. Een nieuw arrangement dat inspeelt op deze trend. Krijg jij het voor elkaar om binnen één uur te ontsnappen van het Escape Island? Vlakbij de locatie van Riverside ligt een totaal verlaten eiland waar je door middel van kano’s wordt gedropt. Nadat de crew van Riverside het eiland heeft verlaten ligt het lot in eigen handen. Door middel van puzzels, raadsels en teamwork ontrafel je de juiste hints om weer van het eiland af te komen. Het eiland wacht op jullie, los jij het Escape Island mysterie op?