Nieuws

Opening seizoen 2024

Met de lente die langzaamaan in de lucht hangt, maakt Riverside zich klaar voor de start van het nieuwe seizoen 2024!

De spanning is voelbaar bij Riverside, waar alles in gereedheid wordt gebracht voor het aanstaande seizoen. De boten glanzen weer in frisse kleuren na een zorgvuldige verfbeurt en in en rondom het strandpavijoen is weer flink geklust! Alles is tot in de puntjes voorbereid om gasten te verwelkomen in een sfeer van warmte en gastvrijheid.

Dit seizoen zijn ook de campergasten weer welkom op onze gezellige camperplaats in Gelderland. Of je nu met de camper op avontuur gaat of gewoonweg wilt genieten van een rustige vakantie, bij Riverside ben je aan het juiste adres. Onze faciliteiten zijn afgestemd op het comfort van camperreizigers en we kijken ernaar uit om iedereen te verwelkomen. Voor degenen die dromen van een vakantie in eigen land, bieden onze luxe glampingtenten een onvergetelijke ervaring. Stel je voor: elke avond ontspannen op je eigen veranda, uitkijkend over het betoverende landschap, terwijl de zon langzaam wegzakt in het water van watersportgebied De Gouden Ham. Riverside belooft niet alleen een comfortabel verblijf, maar ook dagelijks een spectaculaire traktatie in de vorm van de mooiste zonsondergangen.

Maar naast dit alles biedt Riverside natuurlijk ook nog onze compleet verzorgde arrangementen. Een nieuwe toevoeging aan de Riverside-ervaring is de introductie van de nieuwe activiteit: de Escape Game “Het Geheim van De Gouden Ham”. Dit leuke arrangement in de omgeving van De Gouden Ham neemt deelnemers mee op een fietstocht langs de oevers van de Maas. Tijdens deze tocht krijgen avonturiers de kans om een eeuwenoud mysterie te ontrafelen, het geheim van De Gouden Ham. Deze escape game belooft een dagdeel vullende en bovenal leuke activiteit te zijn, geschikt voor zowel jong als oud. Een ideaal uitje voor een bedrijfsfeest, vriendenweekend of vrijgezellen party. Huur een fiets, tandem, Ebike of step erbij en het uitje is compleet. Maar ook wanneer je gewoon op zoek bent naar een gezellige gezinsactiviteit, “Het Geheim van De Gouden Ham” biedt een unieke en vermakelijke ervaring. Boekbaar vanaf 2 personen voor een redelijk budget. https://www.riverside.nl/product/escape-game-het-geheim-van-de-gouden-ham

Dus, kom langs en laat je betoveren door de charme van Riverside. Ervaar de gastvrijheid, geniet van de prachtige locatie aan de Maas en waag je aan het onthullen van “Het Geheim van De Gouden Ham” of één van onze andere talloze (outdoor)activiteiten. https://www.riverside.nl/activiteiten/

Riverside staat klaar om het nieuwe seizoen te vullen met onvergetelijke momenten en een warm welkom. Wees welkom en geniet van alles wat Riverside te bieden heeft.

Team Riverside.

Openingstijden seizoen 2024
Maart
Vanaf 9 maart
Zaterdag en Zondag van 10.00 – 18.00 u
April – September
Dagelijks van 10.00 – 18.00 u
Oktober – December
Zaterdag en Zondag van 10.00 – 18.00 u

 

 

Oogsdagen!

Dit weekend, 12 en 13 augustus