Algemeen

Start vaarseizoen 2024!

Op zoek naar een leuke activiteit voor een familiedag of bedrijfsuitje in de regio Gelderland? Goed nieuws! Onze bootverhuur is weer geopend en we heten je van harte welkom. Als de grootste aanbieder van bootverhuur in deze regio kijken we ernaar uit om jou en je gezelschap een onvergetelijke ervaring op het water te bieden.

Met de lente in aantocht is er geen betere manier om te ontspannen dan te genieten van een dagje varen. Kies uit ons uitgebreide assortiment aan boten, waaronder sloepen, zeilboten, motorbootjes en zelfs Whaly boten. Voor de liefhebbers van een actieve watersport bieden we ook kajaks, kano’s en sups aan.

Onze locatie in het prachtige waterrecreatiegebied De Gouden Ham biedt tal van mogelijkheden voor een geslaagde dag op het water. Verken de gezellige plaatsen zoals Appeltern en Maasbommel, die aan de plas liggen met een directe verbinding naar de Maas. Onze motorboten en Whaly boten geven je de vrijheid om een stukje over de Maas te varen en te genieten van het adembenemende landschap.

Wil je liever relaxen en genieten van de omgeving? Huur dan een sloep en laat de wind door je haren waaien op een zeilboot terwijl je langs de schilderachtige oevers vaart. Voor wie iets sportiever wil zijn, bieden we diverse watersportactiviteiten aan, zoals kajakken, kanoën en suppen. Start je avontuur vanaf ons zwemstrandje en verken het recreatiegebied op je eigen tempo.

Ideaal in combinatie met onze activiteit running diner op het water of een gezellige familiedag. Maak je dag compleet door een rijk gevulde picknickmand te reserveren en geniet van een heerlijke lunch aan boord. Onze bootverhuur is gemakkelijk online boekbaar, dus reserveer vandaag nog en beleef een onvergetelijke dag op het water met vrienden, familie of collega’s.

Oogsdagen!

Dit weekend, 12 en 13 augustus