Nieuws

Beachclub Riverside blijft deze winter open!

We gaan het gewoon doen! Beachclub Riverside blijft open, deze winter! Je kunt dit najaar na je gezellige wandeling bij ons terecht voor een heerlijke kop koffie of warme chocolademelk. De afgelopen jaren hebben we gezien dat veel mensen hun eigen land hebben herontdekt en dat er ook in de wintermaanden behoefte is om erop uit te gaan.  Reden genoeg om onze beachclub om te toveren voor een warm winters welkom. Tot eind december blijven we van donderdag tot en met zondag geopend tussen 11.00 en 20.00 uur. Bij succes wordt deze periode uiteraard verlengd.

Wat is er lekkerder dan na een frisse wandeling genieten van een drankje bij de warmte van het haardvuur?  Rondom de haard hebben we een gezellig loungehoek gecreëerd. De lunch- en diner kaart zijn vernieuwd en aangepast aan het jaargetij. Je vindt daarop nu onder meer Oma’s erwtensoep,  warme Apfelstrudel en andere hartverwarmende gerechten. Bovendien zorgen we voor diverse activiteiten voor de kinderen; lekker marshmallows roosteren bijvoorbeeld. Als je behoefte hebt aan meer dan alleen een wandeling kun je natuurlijk ook informeren naar de onze overige mogelijkheden. Huur eens een van onze elektrische limo tuktuk’s bijvoorbeeld. Een unieke manier om de omgeving te verkennen.

Nieuw op de kaart is ook de “Winterwandeling” lunchtafel. Lekker met je gezin of een groep genieten van een gezellig gedekte tafel, voorzien van diverse kleine gerechtjes. Denk aan een broodjesmix met diverse salades, brie en zalm. Uiteraard zal een warme hapje niet ontbreken.

Hou onze Socials in de gaten voor de meest leukste winteracties. We zien je graag, de haard is aan!

 

Menu

Oogsdagen!

Dit weekend, 12 en 13 augustus