Nieuws

Beachclub Riverside blijft deze winter open!

We gaan het gewoon doen! Beachclub Riverside blijft open, deze winter! Je kunt dit najaar na je gezellige wandeling bij ons terecht voor een heerlijke kop koffie of warme chocolademelk. De afgelopen jaren hebben we gezien dat veel mensen hun eigen land hebben herontdekt en dat er ook in de wintermaanden behoefte is om erop uit te gaan.  Reden genoeg om onze beachclub om te toveren voor een warm winters welkom. Tot eind december blijven we van donderdag tot en met zondag geopend tussen 11.00 en 20.00 uur. Bij succes wordt deze periode uiteraard verlengd.

Wat is er lekkerder dan na een frisse wandeling genieten van een drankje bij de warmte van het haardvuur?  Rondom de haard hebben we een gezellig loungehoek gecreëerd. De lunch- en diner kaart zijn vernieuwd en aangepast aan het jaargetij. Je vindt daarop nu onder meer Oma’s erwtensoep,  warme Apfelstrudel en andere hartverwarmende gerechten. Bovendien zorgen we voor diverse activiteiten voor de kinderen; lekker marshmallows roosteren bijvoorbeeld. Als je behoefte hebt aan meer dan alleen een wandeling kun je natuurlijk ook informeren naar de onze overige mogelijkheden. Huur eens een van onze elektrische limo tuktuk’s bijvoorbeeld. Een unieke manier om de omgeving te verkennen.

Nieuw op de kaart is ook de “Winterwandeling” lunchtafel. Lekker met je gezin of een groep genieten van een gezellig gedekte tafel, voorzien van diverse kleine gerechtjes. Denk aan een broodjesmix met diverse salades, brie en zalm. Uiteraard zal een warme hapje niet ontbreken.

Hou onze Socials in de gaten voor de meest leukste winteracties. We zien je graag, de haard is aan!

 

Menu

(her)opening Nieuwbouw vanaf 21 april!

Wij gaan weer open!

feest

Wij gaan bijna open!!!!!!

nog even en we kunnen de champagne ontkurken.

Vanaf vrijdag 21 april is iedereen weer welkom om te komen genieten.

Op reservering is in overleg eerder mogelijk, bel voor de mogelijkheden.

(Zondag 23 april zijn we na 15.00 u gesloten vanwege besloten partij)

Graag tot ziens!

Team Riverside