Nieuws

Corona; Wat mag er wél bij Riverside!

Welke uitjes kun je met je gezin ondernemen? Binnen je gezin, met je huisgenoten, geldt de anderhalve meter maatregel niet. Alles wat je met vrienden onderneemt, dus mensen buiten de je gezin, moet met anderhalve meter afstand.  Bel of mail ons als je twijfelt, samen komen we er wel uit.

Verhuur
We hebben de richtlijnen van het RIVM grondig bestudeerd en kunnen jullie gelukkig nog het een en ander aanbieden. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om met je gezin eens lekker een stukje te gaan varen, op de Gouden Ham?! Zeker nu het weer zo lekker is, is dat een aangenaam uitstapje. Je kunt bij ons terecht voor het huren van diverse bootjes, zoals motorbootjes, zeilboten en onze electrosloepen. Een stukje kanovaren is voor de echte avonturiers natuurlijk ook mogelijk.

Als je liever aan de wal blijft, dan kunnen we je diverse fietsen aanbieden, tandems, e-bikes, of een hippe step. Of ga eens op pad in een van onze tuktuks. Een unieke belevenis.

Een tuktuk is elektrisch aangedreven en biedt plaats aan 7 personen. Je krijgt een route mee over de dijkjes en boerenweggetjes in het gebied. Een tuktuk is echt bedoeld om lekker mee rond te toeren en rijd ongeveer 35 km. per uur. Onderweg kun je eventueel een pauze inlassen en genieten van het lekkers uit een van onze picknickmanden.

Om je uitje compleet te maken bieden we naast een picknickmand ook nog de mogelijkheid een spannende QR puzzeltocht te reserveren. Dit kan in combinatie met tuktuk-, en sloephuur.

Genoeg vertier nog te beleven dus, daar staan we voor garant. Doen waar we goed in zijn, we staan met net zoveel enthousiasme als altijd klaar om jullie te ontvangen. Op de juiste afstand natuurlijk, want gezondheid staat voorop. We zien je graag!

 
Voor meer informatie en reserveringen kun je ons bellen of mailen.

Tarieven
Elektrosloep – 4 uur vanaf €90,00, hele dag  vanaf €120,-
Motorbootje – 4 uur €55,00, hele dag €70,00
Zeilboot – 4 uur €60,00, hele dag €75,00

Indien beschikbaar is het van ma tm vrij ook mogelijk om voor 2 uur een boot te huren. Prijzen zijn dan: elektrosloep (7pers) €55,00, motorbootje €35,00 en zielboot €40,00

Tuktuk huur inclusief route van ongeveer 2 uur: €97,50
Extra’s:
QR Code Puzzeltocht: € 9,50
Picknickmand lunch*: €22, 50 (stokbroodje, kruidenboter, muffin, fruit, en 4 drankjes)
Picknickmand Borrel*: €24,50 (stokbroodje, kruidenboter, toastjes, borrelnootjes, chips, kaas, worst, 2 flesjes frisdrank en een flesje wijn (0,5 l))

*Prijs gebaseerd op basis van 4 personen. Uitbreiding mogelijk voor een meerprijs van €4.50 per persoon.

Voor thuis hebben we gedurende de hele periode ook nog onze Escaperoom@home, kijk op http://www.riverside.nl/product/escape-room-home/

Menu

Maandag 22 augustus gesloten!

aangepaste openingstijden

zondag 21 augustus 2022 beperkt open! 

Maandag 22 augustus zijn we een dagje volledig gesloten!

vanaf dinsdag 23 augustus zijn we u weer graag van dienst.

Team Riverside