Nieuws

Hemelvaart 2020, speciale tuktuk actie!

Hemelvaartsdag 2020 belooft een prachtige dag te worden. We hebben weer een geweldige actie voor je. Ga er op 21 mei even lekker erop uit met het gezin, maak tijd voor iets leuks!

Huur eens een van onze tuktuks. Je start op onze locatie waar de tuktuk voor je klaar staat. Onze elektrisch aangedreven tuktuks zijn makkelijk te bedienen en bieden plaats aan gezinnen tot 7 personen. En als bonus geven je op deze dag een  lekkere picknickmand mee!

Met een route van ongeveer twee uur ga je lekker op pad over de leukste landweggetjes van de omgeving. Het tuktuk is bedoeld om lekker mee te toeren en rijdt ongeveer 35 kilometer per uur. Kies onze heerlijke lunchmand bijvoorbeeld, met een stokbroodje, muffin, fruit, sandwiches en natuurlijk koffie of thee. Of kies,  als je later op de dag vertrekt, onze borrelmand. Met toastjes, borrelnootjes, frisdrank en een klein flesje wijn. Hoef je alleen nog maar zelf een mooi plekje te zoeken om even van dit lekkers te genieten.

Voor reserveringen bel:  06 53634575

Tijdsduur: ongeveer 2 uur

Chauffeurs van de tuktuk dienen 21 jaar of ouder te zijn en in bezit van Rijbewijs B

Start tijden in overleg

Tarieven: Tuk inclusief lunch- of borrelmand*:  €97,50

    

* Picknickmand lunch:  stokbroodje, kruidenboter, muffin, fruit, sandwich ham/kaas, koffie en thee, 2 pakjes frisdrank
Picknickmand Borrel: stokbroodje, kruidenboter, toastjes, borrelnootjes, chips, kaas, worst, 2 flesjes frisdrank. flesje wijn (0,5 l)

Menu

Weekend 2 en 3 Juli!

aangepaste openingstijden

Zaterdag 2 èn zondag 3 juli vanaf 16.00u beperkt open! 

Horeca open tot 15.30 u. vanaf 16.00 u zitten we al zo goed als vol met reserveringen !!

Boot-, fiets-, tuktuk verhuur is normaal geopend tussen 09.30 - 18.00 u.

Wij wensen iedereen een zonnig weekend toe!