Nieuws

Kom genieten bij Riverside, deze Pasen!

Geloof het of niet, maar het is al weer bijna Pasen. Voor ons vaak de opening van het seizoen. Ook dit jaar ziet dat er anders uit dan we hoopten, maar we hebben uiteraard iets leuks bedacht.

Vier Pasen dit jaar gezellig met je eigen gezin bij Riverside, en geniet van een heerlijke goed gevulde Picknickmand. Wij zorgen dat je mand bij ons klaar staat en wijzen je naar je picknicktafel die speciaal voor jou klaarstaat op het gras aan het water. Een minibroodje, paasbrood, een zalmwrap, fruit, diverse salades, koffie en thee, en het gekookte eitje ontbreekt natuurlijk ook niet! Om het feest compleet te maken doen we er ook nog een flesje prosecco bij. Zo geniet je met je eigen gezin van een feestelijk momentje, helemaal passend binnen de richtlijnen van het RIVM.

Ondertussen kan er altijd een potje beachvolley gespeeld worden, of wat dacht je van levend tafelvoetbal?!

Kortom, een compleet verzorgd uitje voor jouw gezin, deze Pasen. Je hoeft alleen nog maar uit te pakken, en dan lekker genieten.

Je boekt zo’n lekkere picknick voor €17,50 pp (kinderen tot 12 jaar €12,50). Voor reserveren of meer informatie mail ons: info@riverside.nl

Vind je het nog niet genoeg? We hebben natuurlijk nog iets extra’s voor je. Voor €5,-pp kun je een Boogschietclinic boeken. Of ga je liever klimmen, voor €7,50? Laat het ons weten bij je reservering!

In geval van slechte weersomstandigheden kan deze picknick ook overdekt genuttigd worden onder onze tenten, of u haalt de mand op om thuis van te genieten.

Oogsdagen!

Dit weekend, 12 en 13 augustus