Nieuws

Moederdag 2020, Tuk & Mini Tea

Zondag 10 mei is het weer Moederdag. Hét moment om je moeder eens extra in het zonnetje te zetten. Zeker na al die dagen die je nu in Hotel Mama hebt doorgebracht.

Maar, hoe zorg je voor iets unieks, in Corona tijd?

Riverside heeft een toffe Moederdag tip voor je. Ons Tuk & Mini Tea -arrangement! Een super leuke combinatie van tuktuk rijden en een mini tea. En zolang je met je eigen gezin komt, mag dat gewoon! Je start op onze locatie waar de tuktuk voor je klaar staat. Onze elektrisch aangedreven tuktuks zijn makkelijk te bedienen en bieden plaats aan gezinnen tot 7 personen.

Na een korte heldere uitleg ga je zelf op pad richting de Theetuin van Appeltern. Daar staat een heerlijke Mini Tea voor je klaar om mee te nemen. Een mand voorzien van lekker scones, muffins, brownies. Uiteraard zorgen we ook voor koffie en thee.

Nu kun je met onze route lekker op pad over de leukste landweggetjes van de omgeving. Het tuktuk is bedoeld om lekker mee te toeren en rijdt ongeveer 35 kilometer per uur. Zoek een rustig plekje uit voor je mini tea en geniet van al het lekkers. Dat gaat je moeder geweldig vinden!

Voor reserveringen bel:  06 53634575

Tijdsduur: ongeveer 2 uur

Start tijden in overleg

Tarieven: Tuk inclusief mini tea €97,50

Chauffeurs van de tuktuk dienen 21 jaar of ouder te zijn en in bezit van Rijbewijs B

Menu

Maandag 22 augustus gesloten!

aangepaste openingstijden

zondag 21 augustus 2022 beperkt open! 

Maandag 22 augustus zijn we een dagje volledig gesloten!

vanaf dinsdag 23 augustus zijn we u weer graag van dienst.

Team Riverside