Nieuws

Trouwen tijdens Corona? Het kán, bij Riverside!

Vorig jaar met Sinterklaas kregen de kinderen van Robin en Ilona Verhoeks uit Maasbommel een wel heel speciaal cadeau:  hun ouders zouden gaan trouwen!   De voorbereidingen werden getroffen, de locatie vast gelegd.  Die was snel gekozen. Met een sfeervol strandpaviljoen gelegen op de kop van een schiereiland omringd door water biedt Riverside het ideale decor voor een unieke trouwdag. Als officiële trouwlocatie kun je je dag hier van A tot Z organiseren.

Op 23 mei dit jaar zou het allemaal gebeuren aan het prachtige water van de Gouden Ham, bij Riverside.  Maar toen gooide corona roet in het eten.

Ilona: “Het was vrij snel duidelijk dat 23 mei geen optie zou worden.  We hebben contact gezocht met Els Timmerman, van Riverside.  Ook zij was natuurlijk ook teleurgesteld dat er zoveel anders dan andere jaren moest gaan. De horeca moest immers helemaal dicht.  In overleg besloten we om een nieuwe datum te kiezen,  ná 1 juni. Dan zou de wereld er vast weer anders uit zien. Gelukkig was 4 juli nog beschikbaar.”

Robin: “Zo fijn, dat korte lijntje naar Riverside. We hebben weer contact opgenomen en ook gevraagd naar hun ideeën. Al pratend ontstond het plan om onze bruiloft over twee dagen te verdelen, want schrappen in je gastenlijst gaat wel een beetje ver. Riverside werkt gelukkig heel flexibel, we maakten samen een nieuw draaiboek voor ons huwelijk. Passend in hun agenda, en passend bij onze wensen.”

Afgelopen zaterdag, 4 juli was het zover.  “Hoewel het weer helaas niet stralend zomers en zonnig was, hebben wij ons echt het stralende middelpunt gevoeld. Alles klopte. De sfeer was goed, en alles was netjes op de anderhalve meter ingericht.  De ceremonie hebben we op zaterdag gedaan, in bijzijn van onze naaste familie, heel intiem.  Voor het eten schoof een club van onze vrienden aan en hebben we een heerlijke avond gehad.  Zondag mochten we gewoon nog een keer feestvieren, maar nu samen met onze collega’s en buurtgenoten.”, vertelt het kersverse echtpaar.

“Riverside  heeft echt waargemaakt waar ze voor staat: een persoonlijke benadering en maatwerk. Geen vast omlijnde invulling maar creatief meedenken om van deze bijzondere dag, helemaal je eigen dag te maken! Ook in deze bijzondere tijd. En hoeveel mensen kunnen er nou zeggen dat hun trouwdag niet de dag van hun leven was, maar gewoon een heel weekend?!”

   

Ook op zoek naar een unieke trouwlocatie? Neem contact op met ons. We helpen je graag bij het invullen van jou mooiste dag!

Menu

Oogsdagen!

Dit weekend, 12 en 13 augustus