Nieuws

Verras je vader deze Vaderdag!

Zondag 21 juni is het Vaderdag. En na al die extra klusjes die gedaan zijn tijdens de lockdown is het nu tijd om hem eens te verrassen met een origineel uitje.

Je kunt terecht bij Riverside! Speciaal voor vaderdag bieden een Tuk Beer & Bites arrangement. Een stukje toeren over de dijken in onze unieke Tuktuks, dat is op zich al een belevenis. En van ons krijg je dan een mand mee, de Beer & Bites. Je kunt denken aan worstjes, breekbrood, partyballetjes een speciaal biertje…  We zorgen dat er genoeg lekkers voor iedereen in zit. En zolang je met je eigen gezin komt, mag dat gewoon!

Je start op onze locatie waar de tuktuk voor je klaar staat. Onze elektrisch aangedreven tuktuks zijn makkelijk te bedienen en bieden plaats aan gezinnen tot 7 personen. Na een korte heldere uitleg ga je met onze route lekker op pad over de leukste landweggetjes van de omgeving. Een tuktuk is bedoeld om lekker mee te toeren en rijdt ongeveer 35 kilometer per uur. Zoek een rustig plekje uit en geniet onderweg van al het lekkers. Succes gegarandeerd!

 

Voor reserveringen bel:  06 53634575

Tijdsduur: ongeveer 2 uur

Aantal personen: 7 gezinsleden/huishouding maximaal

Start tijden in overleg

Tarieven: Tuk inclusief Beer & Bites €97,50

Chauffeurs van de tuktuk dienen 21 jaar of ouder te zijn en in bezit van Rijbewijs B

Menu

Oogsdagen!

Dit weekend, 12 en 13 augustus